15.05.2018 03:01 PM

ANCOM: 2017 este al doilea an consecutiv in care consumul de internet mobil aproape s-a dublat

ANCOM: 2017 este al doilea an consecutiv in care consumul de internet mobil aproape s-a dublat

Datele prelucrate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) pentru finalul anului 2017 arata ca 38% din numarul total de conexiuni la internet mobil sunt conexiuni 4G, iar 42% conexiuni 3G, ceea ce inseamna ca 80% din cele 20,3 milioane conexiuni la internet mobil sunt conexiuni de mare viteza. Astfel, rata de penetrare la 100 locuitori a internetului mobil prin conexiuni 3G si 4G a fost de 83%. Cele mai multe conexiuni de internet mobil (17,3 milioane – 85%) sunt utilizate prin telefonul mobil,.. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Tags: ancom   internet   mobil  
ANCOM: Utilizatorul mediu de telefonie mobila consuma lunar 756 MB trafic de internet mobil, trimite 65 de SMS-uri nationale si apeleaza in medie 255 de minute
04.08.2017 02:21 PM

ANCOM: Utilizatorul mediu de telefonie mobila consuma lunar 756 MB trafic de internet mobil, trimite 65 de SMS-uri nationale si apeleaza in medie 255 de minute

Datele indica o crestere cu peste 50% a consumului de internet pe mobil si o usoara scadere a numarului de minute si SMS-uri lunare consumate de utilizatorul mediu de telefonie mob...

Coreea de Nord va oferi vizitatorilor acces la internet mobil, serviciu indisponibil populatiei. Care sunt costurile si regulile pentru comunicare
22.02.2013 12:21 PM

Coreea de Nord va oferi vizitatorilor acces la internet mobil, serviciu indisponibil populatiei. Care sunt costurile si regulile pentru comunicare

Serviciile de internet mobil destinate vizitatorilor vor fi activate in urmatoarele zile de catre operatorul Koryolink, companie detinuta in asociere de Korea Post & Telecommunicat...

Care este si cat costa cel mai ieftin internet mobil 3G din Romania
15.07.2011 09:42 AM

Care este si cat costa cel mai ieftin internet mobil 3G din Romania

Orange are, in alta ordine de idei, cea mai com­plexa oferta de net mobil de pe piata locala, cu optiuni care includ trafic gratuit pe timpul notii in cazul unor planuri tarifare s...

Aplicatie de cumparaturi pe telefonul mobil pentru clientii eMAG
11.04.2011 02:42 PM

Aplicatie de cumparaturi pe telefonul mobil pentru clientii eMAG

"eMAG Mobil deschide un nou segment pe piata comertului online, fiind lansat intr-un moment de crestere accelerata a pietei de Internet mobil din Romania", a declarat, intr-un comu...

Al patrulea jucator pe piata internetului mobil preplatit. Care sunt tarifele
30.08.2010 08:03 PM

Al patrulea jucator pe piata internetului mobil preplatit. Care sunt tarifele

Companiile de telecomunicatii ataca piata serviciilor de internet mobil n Foto: Publimedia Dupa ce Vodafone, Cosmote si Orange au lansat deja oferte de internet mobil pe baz...

Romtelecom a atins un numar "deloc neglijabil" de abonati la Internet mobil
26.11.2009 12:23 PM

Romtelecom a atins un numar "deloc neglijabil" de abonati la Internet mobil

"Un numar semnificativ de clienti Romtelecom care s-au abonat la serviciile de telefonie fixa sau televiziunea prin satelit au optat si pentru serviciul de Internet broadband mobil...