13.12.2010 10:31 PM

Oltean enumera posibilii candidati la sefia PDL: Falca, Blaga, Videanu, Flutur si Udrea.

Oltean enumera posibilii candidati la sefia PDL: Falca, Blaga, Videanu, Flutur si Udrea.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean i-a enumerat luni seara pe liderii democrat-liberali pe care ii vede drept potentiali candidati la sefia partidului, referindu-se la Gheorghe Falca, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, dar si Elena Udrea, informeaza NewsIn. "Sper ca in primavara sa avem cel putin doi candidati, daca nu trei la functia de presedinte al partidului", a sustinut Ioan Oltean. El i-a enumerat pe cei pe care-i vede "in stare sa candideze". "Pot sa va spun pe cine as vedea eu drept potential candidat la functia de presedinte al PDL: il.. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

Tags: oltean   enumera   candidati  
ADMITERE 2018:  3.000 de candidati se bat pe cele 1.400 de locuri bugetate scoase la concurs la universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”
19.07.2018 10:46 AM

ADMITERE 2018: 3.000 de candidati se bat pe cele 1.400 de locuri bugetate scoase la concurs la universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”

Anul acesta, numarul candidaților care s-au inscris pentru concursul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, care va avea loc pe 25 iulie...