05.06.2019 07:43 PM

Plafonarea prețului la gazele naturale pune in pericol consumatorii finali

Plafonarea prețului la gazele naturale pune in pericol consumatorii finali

Gazele naturale. Plafonarea pretului de vanzare la gazele naturale catre consumatori va genera efecte daunatoare pe termen mediu si lung asupra securitatii.. citeste mai mult..
Sursa: Evenimentul zilei

Tags: plafonarea   gazele   naturale  
Frigul ne face dependenti de gazele naturale de la rusi. Moscova reduce exporturile
01.02.2012 01:47 PM

Frigul ne face dependenti de gazele naturale de la rusi. Moscova reduce exporturile

Industria romaneasca este din ce in de mai dependenta de gazele din import. Colac peste pupaza, Rusia a anuntat reducerea exporturilor.Mai mult de jumatate din gazele naturale cons...

Ministrul Economiei: Personal, sunt de parere ca nu ar trebui majorat tariful la gazele naturale
15.10.2010 09:29 PM

Ministrul Economiei: Personal, sunt de parere ca nu ar trebui majorat tariful la gazele naturale

Ariton a declarat ca, personal, nu sustine ideea majorarii tarifului la gazele naturale in aceasta iarna. "Stiti cu totii ca aceasta nu este o problema gestionata de ministerul pe...

Pretul la gazele naturale va fi redus cu 5%, de la 1 iulie
20.05.2009 10:32 PM

Pretul la gazele naturale va fi redus cu 5%, de la 1 iulie

Pretul la gazele naturale va fi redus cu 5% de la 1 iulie, suplimentar diminuarii cu 3% decise anterior pentru 1 mai, astfel ca reducerea totala va fi de 8%, a anuntat premierul Em...

Pretul la gazele naturale va fi redus de la 1 iulie
20.05.2009 08:04 PM

Pretul la gazele naturale va fi redus de la 1 iulie

Pretul la gazele naturale va fi redus cu inca 5% de la 1 iulie, suplimentar diminuarii cu 3% decise anterior, astfel ca reducerea totala va fi de 8%, a anuntat premierul Emil Boc...

Pretul la gazele naturale va fi redus cu 8%
20.05.2009 07:23 PM

Pretul la gazele naturale va fi redus cu 8%

Pretul la gazele naturale va fi redus cu inca 5% de la 1 iulie, suplimentar diminuarii cu 3% decise anterior, astfel ca reducerea totala va fi de 8%, a anuntat premierul Emil Boc...

Gazele naturale se ieftinesc cu 3%, de la 1 mai
03.04.2009 10:44 PM

Gazele naturale se ieftinesc cu 3%, de la 1 mai

Preturile la gazele naturale va scadea cu 3% incepand cu 1 mai, a anuntat, vineri seara, premierul Emil Boc, precizand ca a fost informat in acest sens de catre presedintele Autori...

E.ON Gaz: Pretul la gazele naturale din import va creste
06.08.2008 06:06 PM

E.ON Gaz: Pretul la gazele naturale din import va creste

Pretul la gazele naturale din import va creste in ultimul trimestru al acestui an, a declarat, miercuri, Frank Hajdinjak, presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Rom...