16.12.2010 01:29 PM

Prima tableta Orange, disponibila in Romania.

Prima tableta Orange, disponibila in Romania.

Orange lanseaza joi pe piata romaneasca prima tableta sub marca proprie, cu ecran tactil si un sistem de operare Android, la preturi speciale. Tableta le permite utilizatorilor sa fie la curent cu ultimele stiri din mass media sau din retele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodata, este si un bun instrument de business, avand aplicatii pentru vanzare, raportare sau gestiune a timpului si a resurselor.  Noua tableta poate fi folosita si ca rama foto digitala, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Noul.. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

Tags: tableta   orange  
Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile de pe ruta Bucuresti-Constanta, intre 1 mai si 15 septembrie
16.05.2016 01:41 PM

Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile de pe ruta Bucuresti-Constanta, intre 1 mai si 15 septembrie

"Orange aduce distractia in drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit in Trenurile Soarelui", a anuntat un comunicat de presa al operatorului, remis MEDIAFAX. Conectarea la internet in tre...

Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile de pe ruta Bucuresti-Constanta, intre 1 mai si 15 septembrie
16.05.2016 01:41 PM

Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile de pe ruta Bucuresti-Constanta, intre 1 mai si 15 septembrie

"Orange aduce distractia in drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit in Trenurile Soarelui", a anuntat un comunicat de presa al operatorului, remis MEDIAFAX. Conectarea la internet in tre...

Tot mai multi romani cauta vacante pe mobil sau tableta si le platesc online
01.10.2015 12:01 AM

Tot mai multi romani cauta vacante pe mobil sau tableta si le platesc online

In perioada ianuarie-septembrie 2014, doar 18% dintre utilizatori foloseau mobilul pentru a-si planifica o calatorie si 7% foloseau tableta, adica un total de doar 25% din trafic v...

Tot mai multi romani cauta vacante pe mobil sau tableta si le platesc online
30.09.2015 11:41 PM

Tot mai multi romani cauta vacante pe mobil sau tableta si le platesc online

In perioada ianuarie-septembrie 2014, doar 18% dintre utilizatori foloseau mobilul pentru a-si planifica o calatorie si 7% foloseau tableta, adica un total de doar 25% din trafic v...

REPORTAJ: In pietele din sectorul 4, tarabele sunt taxate pe tableta. Vanzatorii au insa alte griji - FOTO
17.10.2013 10:01 PM

REPORTAJ: In pietele din sectorul 4, tarabele sunt taxate pe tableta. Vanzatorii au insa alte griji - FOTO

Joi dimineata, la Piata Progresul din Capitala, sunt pe tura doi incasatori, care se plimba printre tarabe pentru taxa datorata de comercianti. Elisabeta Panait, de 55 de ani, isi...

O femeie de la "Salvati Rosia Montana" a strivit o rosie pe tableta pe care Sova o avea in mana: "E un dar pentru dumneavoastra"
28.06.2013 04:01 PM

O femeie de la "Salvati Rosia Montana" a strivit o rosie pe tableta pe care Sova o avea in mana: "E un dar pentru dumneavoastra"

Ramona Duminicioiu, activista in cadrul Miscarii "Salvati Rosia Montana", a intrat, vineri, in sala de la Prefectura Cluj unde ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura d...

Orange va lansa propria tableta, cu soft Google.
27.08.2010 09:28 AM

Orange va lansa propria tableta, cu soft Google.

Grupul francez de telefonie mobila Orange va lansa pe piata, inainte de sarbatorile de iarna, un rival pentru iPad - o tableta construita de un "mare producator asiatic", bazata pe...