Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati termenii si conditiile de mai jos.

Ultimelestiri.com, denumit in continuare SITE ,poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini.

Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Continutul site-lui, textele, grafica, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Stirile sau articolele prezentate in acest site apartin autorilor / societatilor de unde sunt preluate ("sursa"). Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul stirilor si articolelor publicate, intreaga responsabilitate fiind purtata de catre autorii acestora.

Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.

Va multumim.